Română Magyar English French

Bun venit la Biblioteca Judeţeană!

       


       Vă invităm în Cetatea Cărţii, într-o lume a ficţiunii, dar şi a realităţii sublimate în timp, o lume tăcută, dar elocventă, pe care fiecare carte ne îndeamnă să o descoperim fără nici o rezervă.

       Vă sunt alături, în acest demers, toţi aceia care trudesc în universul cuvântului care zideşte lumi si adevăruri mai presus de timp şi spaţiu.

       Vă oferim oportunitatea de a aborda cartea din domeniile cele mai diferite, de la edituri de prestigiu, atât din ţară, cât şi din străinătate.

       Biblioteca Judeţeană « GHEORGHE ŞINCAI » aduce în prim planul vieţii culturale posibilitatea dialogului cu autori de prestigiu ai culturii române, în cadrul manifestărilor culturale în domeniu, cum sunt Saloanele Literare şi Culturale.

       De asemenea, ca spaţiu cultural cu valenţe multiple, creăm un cadru propice dezbaterilor şi dialogului constructiv, în cercuri ce abordează cele mai diverse teme, dar propun, în egală măsură, vizionări de film, audiţii muzicale, expoziţii de artă.

       Şi, totul, într-un ambient aparte, şi beneficiind de confortul intelectual al bibliotecarilor şi al personalului de specialitate.

       Astfel, BIBLIOTECA se constituie într-un TOPOS spre care te întorci şi te re-întorci permanent, cu gândul că tu, ca OM, eşti cel mai important univers în marele UNIVERS.

                                                  

                                                      


Oradea, Str. Armatei Române nr. 1/A    Telefon: 0259-431257, 0359-800363, 0359-800368
Program cu publicul:  Luni – Vineri: 08.00–19.00, Sâmbătă: 09.00-13.00
E-mail: bibliobihor@yahoo.com