Anul acesta, am ales să sărbătorim Ziua Ceaiului prin organizarea unui eveniment special la secția Medicină-Științe a Bibliotecii Județene „Gh. Șincai”. Invitați au fost elevii clasei a VII-a de la Colegiul Național "Iosif Vulcan" din Oradea. Degustarea de ceai în bibliotecă este o activitate plăcută și relaxantă, care poate fi savurată în timp ce te pierzi în paginile cărților preferate. Am degustat și discutat despre beneficiile pentru sănătate ale ceaiului și despre promovarea culturii ceaiului.
Ziua Ceaiului este și o ocazie perfectă pentru a descoperi noi arome și gusturi, pentru a încerca ceaiuri tradiționale din diferite țări sau regiuni și pentru a învăța mai multe despre istoria și tradițiile ceaiului. Pentru degustare, am ales o varietate de ceaiuri de calitate, precum ceai verde, ceai negru, ceai oolong și ceaiuri aromate. De asemenea, am pregătit o selecție de gustări ușoare care să se potrivească cu ceaiurile alese. Am dorit ca acest eveniment să se transforme într-o experiență savuroasă și educativă.
Mulțumim Rotary Club Oradea Insignis, care a oferit abonamente gratuite participanților la eveniment, în cadrul proiectului "Today a reader, tomorrow a leader".